Anders leren en werken met Click2Connect!

Gelderland Arbeidswijs heeft al veel mooie ideeën en concepten opgeleverd. Hier vind je een greep uit de ingediende ideeën van de eerste drie edities. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Click2Connect is een online platform bedoeld om een brug te slaan tussen werkgevers en werkzoekenden. In Click2Connect plaatsen werkgevers meeloopdiensten voor diensten waar zij (regelmatig) werknemers voor zoeken. Werkzoekende melden zich voor deze meeloopdiensten aan en proeven zo van het vak en/of de organisatie.

Na een meeloopdienst beoordeelt de werkgever de werkzoekende op potentie, inzet en vaardigheden. Andersom krijgt de werkgever ook feedback van de werkzoekende. Zo krijgen beiden partijen nieuwe inzichten om op verder te bouwen.

Door meeloopdiensten kan een werkzoekende al doende vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen en zijn of haar netwerk uitbreiden. De feedback van werkgevers kunnen zij tevens meenemen in sollicitatieprocedures. Werkgevers maken anderzijds kennis met een alternatieve doelgroep om passende werknemers te vinden.

Zo werken werkgevers en werkzoekenden samen aan een duurzame inzetbaarheid van werkzoekende.

"Click2Connect" is een idee van Merel van Brussel van Click2Connect.

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen