Gelderland Arbeidswijs

Ontdek jouw innovatiekracht

Gelderland Arbeidswijs biedt coaching en methodes om innovatie- talent te stimuleren. Wil je impact maken en ben je benieuwd of jouw idee haalbaar is? Zie je een kans in het onderwijs die nog onbenut is? Wil je zelf ervaren wat innovatief denken je kan brengen? Dan is dit de plek om stappen te gaan maken.
 

Tekort aan bètadocenten

Gelderland Arbeidswijs stelt elk jaar een urgent thema centraal op het snijvlak van arbeidsmarkt en onderwijs. Het aandachtsgebied van dit jaar is het technisch beroepsonderwijs. Er is een groeiend tekort aan docenten in de technische en exacte vakken. Zonder deze vakdocenten kan niet genoeg talent worden opgeleid, terwijl de vraag naar technisch personeel juist erg groot is. Gevolg: het duurt bijvoorbeeld langer om te verduurzamen of te bouwen.
 

Samen kom je verder

Om te innoveren is een andere kijk ontzettend waardevol. Dus ook als je niet in het onderwijs of een technisch vakgebied zit, kun je meedoen aan Gelderland Arbeidswijs! Je wordt onderdeel van een verfrissend en ondernemend netwerk in de regio en je kunt je talent, ervaring en visie inzetten om een belangrijk proleem te helpen oplossen.

 

Cookie-instellingen