Gelderland Arbeidswijs

Ontdek jouw innovatiekracht

Welkom bij Gelderland Arbeidswijs, het open innovatieprogramma van provincie Gelderland. Door innovatietalent te stimuleren helpen we het onderwijs en de arbeidsmarkt verder vooruit. Wil jij een bijdrage leveren aan het verkleinen van het lerarentekort?

Ben je benieuwd hoe jouw visie of idee helpt bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen? Gelderland Arbeidswijs nodigt je uit om samen met professionele coaches en methodieken van STUDIO.WHY te werken aan innovatie in het onderwijs. Hier ontwikkel je waardevolle vaardigheden die in je verdere carrière van pas gaan komen én pakken we samen een maatschappelijk probleem aan. 

Denk mee, doe mee en word zelf de aanjager van verandering.
Hoe het werkt? Bekijk de animatie!

Verfrissend en ondernemend

Voel jij ook dat er meer oplossingen mogelijk zijn? Wil je deze zelf ontwikkelen en heb je een ondernemende mindset? Dan is het open innovatieprogramma Gelderland Arbeidswijs echt wat voor jou. Ook wanneer je niet werkzaam bent in het onderwijs, maar je wel de drive hebt om impact te maken met nieuwe ideeën en concepten. Om te innoveren is een andere kijk namelijk ontzettend waardevol. Door te coachen in teamverband maken we verbindingen tussen verschillende werkvelden. Zo word je meteen onderdeel van een verfrissend en ondernemend netwerk in de regio.

 

Cookie-instellingen