Gelderland ArbeidswijsGelderse Onderwijs en Arbeidsmarkt Link

Ontdek jouw innovatiekracht

Welkom bij Gelderland Arbeidswijs, het open innovatieprogramma van provincie Gelderland. Door innovatietalent te stimuleren helpen we het onderwijs en de arbeidsmarkt verder vooruit. 

Op dit moment zijn alle beschikbare plaatsen in programma opgevuld. In het derde kwartaal van 2021 komen er weer nieuwe plaatsen vrij. Heb je interesse in deelname aan Gelderland Arbeidswijs? Bekijk de animatie!  

Hoe het werkt

Provincie Gelderland kiest jaarlijks een centraal thema voor Gelderland Arbeidswijs. Na bekendmaking van het thema worden doeners, denkers en makers uitgenodigd voor deelname aan het open innovatieprogramma. Het doel is om gezamenlijk ideeën en oplossingen te gaan verkennen. Hierin worden zij vakkundig begeleid door STUDIO.WHY, die de coaching en begeleiding verzorgt.

Zo snijdt het mes aan twee kanten: als deelnemer gebruik je je kennis en ervaring om nieuwe oplossingen voor bestaande problemen te vinden. Tegelijkertijd ervaar je het proces van innovatie in de praktijk en ontwikkel je waardevolle vaardigheden die jou in je verdere carrière van pas gaan komen. Bovendien ben je onderdeel van een verfrissend en ondernemende groep professionals in de regio. 

 

Cookie-instellingen