Gelderland Arbeidswijs

Informatie over aanmelden

 Door het reserveren van tijd en aandacht kun je echt het verschil maken. Je deelname is kosteloos, maar vraagt van jou wel een tijdsinvestering van gemiddeld 16 uur per maand.  Je kunt deze uren grotendeels flexibel indelen, enkele momenten zijn samen met het team.

Je kunt je inschrijven met een concreet idee. Maar dat hoeft niet. Ideeën ontstaan vaak juist tijdens het proces. Minstens zo belangrijk zijn een open houding en het lef en de energie om zelf het verschil te willen maken. Door vanuit verschillende visies en ervaringen naar een probleem te kijken, ontstaan de beste kansen. 

Het doel van Gelderland Arbeidswijs is het toegankelijk maken van innovatie. Dit doen we door het coachen van deelnemers die zich hierin willen ontwikkelen. Zo stimuleren we de groei van het aantal ideeën én de kansen voor de deelnemer om hiermee zelf een concreet product, project of bedrijf te realiseren. Het totale programma duurt ongeveer 8 maanden. 

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en de deelnamevoorwaarden van Gelderland Arbeidswijs. Voor overige vragen kun je contact opnemen met het team door een mail te sturen aan arbeidswijs@gelderland.nl.  

Cookie settings