Doe mee, denk mee en praat mee !

Doe mee!

Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":true},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"135066"},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}

 

 

Denk mee!

Op dit forum kun je meedenken over de aansluiting tussen leren en werken in Gelderland. Het onderwijs en de arbeidsmarkt zijn namelijk van ons allemaal. Een optimale afstemming tussen werken en leren is essentieel voor een goed functionerende economie in Gelderland!

Jouw input geeft ons inspiratie tot de juiste keuzes. Dit kan in de vorm van een discussie, blog, artikel of reactie op een stelling. Je kunt eenvoudig zelf een stelling, vraag of idee plaatsen.
Hiervoor moet je je eerst registreren.

Hoe is onderwijs & arbeidsmarkt geintegreerd in Thermion ? Dat is te zien in onderstaande film.

In Multifunctioneel centrum Thermion in Lent werken partijen uit het onderwijs, de wetenschap als de zorg samen (Radboud UMC & HAN). Praktijk ervaring uitwisselen en het inbrengen van innovatie op onderwijs in de zorg komen hier samen. Deze samenwerking met Thermion heeft hierdoor een wederzijds voordeel.

Onderwijs & arbeidsmarkt komen samen in Thermion from Provincie Gelderland on Vimeo.