Doe mee, denk mee en praat mee !

Doe mee!

Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":true},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"135066"},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}

 

 

Denk mee!

Op dit forum kun je meedenken over de aansluiting tussen leren en werken in Gelderland. Het onderwijs en de arbeidsmarkt zijn namelijk van ons allemaal. Een optimale afstemming tussen werken en leren is essentieel voor een goed functionerende economie in Gelderland!

Jouw input geeft ons inspiratie tot de juiste keuzes. Dit kan in de vorm van een discussie, blog, artikel of reactie op een stelling. Je kunt eenvoudig zelf een stelling, vraag of idee plaatsen.
Hiervoor moet je je eerst registreren.

In Project ONE trekken de technische installatiebranche en het onderwijs samen op. Doel van de samenwerking is het delen van kennis en innovatie om zo meer inzicht in de snelle ontwikkelingen in de energiesector te krijgen. In de film leggen we uit hoe we dat aanpakken.

Hoe komen onderwijs & arbeidsmarkt samen in Project One? from Provincie Gelderland on Vimeo.