Talentscouting aan de slag voor de provincie Gelderland

ProfielfotoRoegina Hilbrands 16-04-2019
328 keer bekeken 0 reacties

Talentscouting gaat aan de slag voor de provincie Gelderland. Dit jaar gaan we in drie verschillende arbeidsmarktregio's aan de slag om mensen te vinden voor de Energietransitie. We beginnen in de regio Arnhem en daarna richten we ons op de regio Noord-Veluwe en de Stedendriehoek.

Na de succesvolle Talentscouting winkel in Zeist (SKOUT in de zorg) is het een tijdje stil geweest op het forum rondom De Parels Compagnie. 

Dit betekent echter niet dat wij stil hebben gezeten. Wij zijn namelijk druk bezig geweest met twee speerpunten:

  • de voorbereidingen voor de nieuwe pop-up stores
  • de ontwikkeling van De Parels Compagnie.

En wij hebben leuk nieuws: dit jaar gaan wij aan de slag om in Gelderland mensen te vinden voor de energietransitie.

Wij starten binnenkort in de regio Arnhem met onze eerste pop up store. Daarna richten wij ons op de arbeidsmarktregio's Noord-Veluwe en de Stedendriehoek.

In onze pop-up stores zetten de Talentscouts zich in om op een informele en open manier de juiste match te vinden tussen bezoekers/werkzoekenden en de (vacatures bij) werkgevers.

De pop-up stores hebben een eigen naam gekregen, we noemen ze HONK1
Waarom HONK1?

De mensen die ons kennen, weten dat we veel inspiratie uit de sport halen. Voor de pop-up store hebben wij gekozen voor deze term uit de honkbalsport omdat het een belangrijke tussenstop is wanneer je wilt scoren. Heb je honk 1 bereikt dan is de eerste stap gezet en ben je in het spel. Zo ook bij ons!

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd waar en wanneer je ons kunt vinden? Volg ons dan via dit forum, kijk op onze website of mail naar: honk1@deparelscompagnie.nl.

Wil je weten of Honk1 iets voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek. 

 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...