Brochure De Parels Compagnie

ProfielfotoKarin Horsten 05-04-2018
636 keer bekeken 0 reacties

In 2016 heeft “Talentscouting voor de Techniek” de innovatieprijs van de Provincie Gelderland gewonnen. Het winnende concept was het antwoord op de vraag: “hoe krijgen werkzoekenden een kans op de arbeidsmarkt in de techniek”. Inmiddels is “Talentscouting” een van de pijlers van De Parels Compagnie.

"Wij zijn ervan overtuigd dat wij werkgevers en onontdekte talenten bij elkaar kunnen brengen.

Ondanks de groei van de werkgelegenheid blijven er nog steeds veel mensen aan de kant staan, terwijl veel werkgevers op zoek zijn naar personeel. Omdat bestaande wervingskanalen niet (altijd) het gewenste resultaat opleveren, vraagt dit om een andere aanpak om mensen klaar te stomen voor werk en werkgevers in contact te laten komen met deze talenten.

De Parels Compagnie gelooft heel sterk in een persoonlijke benadering. Wij zijn ervan overtuigd dat er veel onontdekt talent te vinden is binnen de groep die nu nog aan de kant staat. Soms weten ze het zelf nog niet eens. Deze mensen bieden wij graag een podium waarop ze kunnen laten zien wat ze in zich hebben. En geven wij ze de ruimte om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Aan de andere kant zien we dat niet elke werkgever als even aantrekkelijk wordt gezien door de werkzoekenden. Deze werkgevers helpen we om te laten zien hoe leuk het is om daar te werken. Door beide partijen te helpen om te laten zien wat ze te bieden hebben, kunnen wij onverwachte matches maken. Hoe wij dit in de praktijk brengen, kunt u in deze brochure lezen".

Jaap Hermsen en Roegina Hilbrands

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...