Online Core Competence Training

Else Lekkerkerker 22-10-2018
517 keer bekeken 0 reacties

Bekijk hier alle mooie, inspirerende, vernieuwende ideeën van 2018.

Door de ontwikkelingen in techniek en digitalisering worden bepaalde competenties steeds belangrijker. Competenties die gericht zijn op de verbindingen die er buiten systemen om gelegd moeten worden. De trainingen worden online aangeboden en zijn opgezet met gebruik van moderne tools en technieken.

Veel mensen zijn niet, of alleen op theoretische basis, opgeleid in een aantal kerncompetenties die door ontwikkelingen in techniek en digitalisering steeds belangrijker worden. De nadruk ligt steeds meer op het leggen van verbindingen tussen mensen en tussen mens en systeem. Competenties die je wellicht snapt als je erover leest, maar het echt begrijpen en het in jezelf ontwikkelen vereist training. Denk aan competenties als: de ander begrijpen, input leveren, overtuigen, beïnvloeden, onderhandelen. Dit initiatief is gericht op het trainen van deze competenties.

Er wordt gebruik gemaakt van moderne middelen en methoden, nieuwe technieken en software die het leren leuk en effectief maken. Een belangrijk onderdeel is een nieuw te introduceren model waarmee men leert gedrag, houding of gevoel van anderen beter te begrijpen en hoe hier vervolgens mee om te gaan.

Doordat de trainingen online worden aangeboden en zoveel mogelijk in eigen beheer worden opgesteld, met input van experts, is de prijs zeer redelijk. Dit maakt de trainingen bereikbaar voor een breder publiek. En daarmee dus juist ook voor die mensen die enorm met ontwikkeling van deze competenties geholpen zouden zijn. Denk aan pas afgestudeerden die hiermee versneld competenties kunnen ontwikkelen die ze anders pas na jaren werkervaring gaan ontdekken. Of juist die mensen die moeite hebben op het werk omdat zij steeds tegen dezelfde zaken aan lopen in contact met anderen.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Bestand

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...