Starterspunt Switch naar Zorg

LL &Co 21-10-2018
593 keer bekeken 0 reacties

Bekijk hier alle mooie, inspirerende, vernieuwende ideeën van 2018.

Veel mensen overwegen een switch naar de zorg. Waar vind je een betaalde leerplek die bij jou past? Voor zij-instromers is de zorg weinig transparant en ontoegankelijk. Onze missie is om de zorg open en toegankelijk te maken voor zij-instromers. Door een all-in starterspunt voor zij-instromers.

Veel geinteresseerden in de zorg hebben al baan, hypotheek en kinderen. Hoe moet je dan beginnen? Eerst een opleiding of eerst een baan? Voor een opleiding heb je een leerplek nodig. Waar vind je een betaalde leerplek die bij jou past? En waar kun je terecht voor informatie en hulp? 

In de provincie Gelderland gaat het tekort aan nieuwe medewerkers oplopen tot  6648 in 2021. Tegelijkertijd is de sector ontoegankelijk voor nieuwe medewerkers mede door het tekort aan leerwerplekken.  

Onze missie is om werken in de zorg toegankelijk en transparant te maken. Dit gaan we doen door een all-in starterspunt voor zijinstromers op te richten

 

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...