Leonardo 3.0 creëer je toekomst

Yvonne Drissen 20-10-2018
551 keer bekeken 0 reacties

Bekijk hier alle mooie, inspirerende, vernieuwende ideeën van 2018.

Laten zien wat je in huis hebt? Leonardo 3.0 is jouw competentiepaspoort waarmee je dat kunt tonen! Leonardo 3.0 daagt je uit werk te maken van je competentieontwikkeling èn maakt deze ontwikkeling zichtbaar. Voor zowel leerlingen, studenten en werknemers die hun eigen toekomst willen creëren.

Leonardo 3.0 is hèt antwoord op het dilemma 'hoe daag ik de leerling, student, werknemer uit om werk te maken van competentieontwikkeling en wordt deze ontwikkeling  zichtbaar'.  Meer dan ooit is de vraag van werkgevers naar medewerkers die wendbaar en weerbaar zijn. Die beschikken over het vermogen zich permanent te ontwikkelen. Leonardo 3.0 is een basis app die de gebruikers uitdaagt bewust en gericht te werken aan zijn competenties en deze ontwikkeling ook zichtbaar maakt. Afhankelijk van de leer- of werkcontext kan in de app een set van competenties en de daarbij horende gedragsindicatoren worden ingevoerd. Een plus-optie is het toevoegen van een gamification element zodat de gebruiker verleid en gestimuleerd wordt de app te gebruiken. Door een tijdsbalk  is de ontwikkeling over een langer tijd te volgen en te relateren aan de activiteiten die in het verleden hebben plaatsgevonden en van waarde zijn voor nu en later. 
Leonardo 3.0 faciliteert het creëeren van je eigen toekomst.   

Op bijgaande video en link is Robinson, een digitaal competentie ontwikkel systeem voor het basisonderwijs te zien. Op grond van deze ervaringen is het idee ontstaan om een basis app te ontwikkelen die voor meerdere leer- en werkcontexten is in te zetten. Dat wordt Leonardo 3.0! 

Afbeeldingen

Robinson, een competentie ontwikkelsysteem voor het basisonderwijs.

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...