2GetThere@work !

551 keer bekeken 2 reacties

Bekijk hier alle mooie, inspirerende, vernieuwende ideeën van 2018.

Het idee van 2GetThere Coaching is het oprichten van een ‘doe-tank’, 2GetThere @work. In deze ‘hub’ gaan vooral jongeren en jongerencoaches ons vertellen wat nodig is! Later sluiten ook vertegenwoordigers aan uit het onderwijs, en (tech)bedrijven. We onderzoeken oplossingen voor uitdagingen die liggen in het beter aansluiten van onderwijs op de arbeidsmarkt. We richten ons vooral op het perspectief van jongeren. Wat hebben zij nodig om (beter) aan te sluiten? Welke oplossingen en kansen zien zij

2GetThere@work! 

2GetThere@work! is een 'doe-tank' vóór en dóór jongeren en jongerencoaches. We vragen dit keer jongeren zelf wat zij als oplossingen zien voor de uitdagingen binnen (de aansluiting van onderwijs op) de arbeidsmarkt. Wat hebben zij nodig? Waar zien zij kansen? Hoe kunnen we uitval nog beter voorkomen? En jongeren inspireren om bijvoorbeeld meer voor tech-vakken te kiezen? Deze hub inspireert en 'doet'!

Meer informatie Get yourself 2GetThere!

Afbeeldingen

2GetThere: voor en door jongeren!

Toegevoegde bestanden

Reageren

Twitter

Op de kaart

2  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Nicolet Theunissen 19-10-18 om 20:38

Leuk idee! Zie best wel wat aansluiting bij het idee dat ik heb ingeschoten. Eens praten om samen te werken? (zie mijn idee MooierMens.app: https://onderwijsenarbeidsmarkt.gelderland.nl/arbeidswijs/ideeendiemeedoen/1152127.aspx?t=MooierMens.app%3a+vol+(zelf)vertrouwen+de+toekomst+tegemoet.)

Susanne Ten Doesschate 06-11-18 om 19:52

Dag Nicolet, wat een mooi initiatief.. ik praat zeker een keertje met je om te kijken naar mogelijkheden!