GiveAgo, Winnaar Gelderland Arbeidswijs 2018

Etienne Lieben 19-10-2018
1030 keer bekeken 4 reacties

Bekijk hier alle mooie, inspirerende, vernieuwende ideeën van 2018.

Dank jullie wel voor het vertrouwen. GiveAgo is een vliegwiel dat verhalen deelt en breed verbindingen legt tussen; scholieren die een opleiding moeten kiezen, studenten die een stage of baan moeten vinden, scholen die een curriculum moeten maken en bedrijven die de gepassioneerde werknemers zoeken.

giveAgo

Als je je passie volgt, maak je altijd een goede keuze

Vaak worden persoonlijke keuzes gemaakt op basis van wat je ouders of bekenden doen of op basis van sociale verwachting. Dit leidt te vaak tot verkeerde studiekeuzes, met als gevolg hoge uitstroom, stress en overbodige kosten in het onderwijs. Om nog maar te zwijgen over de negatieve effecten van ongemotiveerd personeel in de arbeidsmarkt.Het vroegtijdig leren kennen van je eigen passies helpt je met het maken van jouw juiste keuze.

giveAgo zorgt ervoor dat passies van anderen, middels vlogs met jou worden gedeeld, waarmee je jezelf kunt ontwikkelen en je leert wie je bent. Je gaat dan vanuit je eigen passie automatisch de bij jou passende keuzes maken voor bijvoorbeeld studie en werk.

Het maken van de vlogs leidt tot verbinding tussen de stagebedrijven, alumni, studenten en hun jaarlaag. Deze vlogs worden ge-upload in de giveAgo app, waarmee je door swipen over passie-impressies een persoonlijk profiel opbouwt met jouw interesses. Interesses die je inzet in het maken van jouw aanstaande keuze.

De giveAgo app is een vliegwiel dat resulteert in passie-volle mensen:

  • Stagiaires maken vlogs van gepassioneerde werknemers van het stagebedrijf.Deze worden gebruikt om de hele jaarlaag te informeren over de regionale arbeidsmarkt;
  • De ge-uploade vlogs vormen een verhalen database met passie-impressies voor een breed publiek;
  • Ook scholieren bouwen door te swipen over deze passie-impressies hun persoonlijke profiel op met hun eigen interesses;
  • Het opgebouwde inzicht in jouw interesses helpt bij het maken van juiste keuzes.

giveAgo brengt

Studenten en werknemers met passie.

Afbeeldingen

Giveago

Toegevoegde bestanden

Reageren

Twitter

4  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
R B 21-11-18 om 13:17

Erg relevant! Ik ben zelf student en weet nog niet wat ik wil na mijn studie.

miecke Monden-Duin 24-11-18 om 8:40

Had ik maar zo'n app gehad 55 jaar geleden.
Lijkt me in elk geval erg handig voir mijn kleinkinderen

Connie Domen 26-11-18 om 12:28

https://www.youtube.com/watch?v=zbsvIB-cHTI
Goede promotievideo ook! Duidelijk en relevant!

Ellis Van Boxtel 30-11-18 om 13:14

mooi intiatief!