Koning Giraf Growth Mindset Pakket - de basis onder ieder leerproces.

Anjolein Schraven 18-10-2018
564 keer bekeken 0 reacties

Bekijk hier alle mooie, inspirerende, vernieuwende ideeën van 2018.

Met het Growth Mindset Programma van Koning Giraf krijgen kinderen vertrouwen in hun eigen vermogen om eindeloos te leren. De lespakketten zijn direct praktisch toepasbaar in het huidige onderwijs en bestaan uit samenhangende producten als boeken, liedjes, lesideeën en online tekenlessen.

Koning Giraf Growth Mindset pakket

Train je mindset van peuter tot volwassene!

 We leven in een dynamische tijd, waarin de technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. De arbeidsmarkt verandert en er ontstaan constant nieuwe functies en opleidingen. Dit doet een groot beroep op ons adaptief vermogen.

We kunnen niet anders dan in het onderwijs een basis leggen om kinderen van jongs af aan hierop voor te bereiden. Onze lespakketten helpen hierbij op een praktische en toegankelijke manier.

Arbeidsmarkt en onderwijs

De arbeidsmarkt vraagt naar mensen die zichzelf een leven lang blijven ontwikkelen en steeds weer in staat zullen zijn nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het onderwijs is echter sterk resultaatgericht hetgeen de angst voor falen vergroot en creativiteit afremt.

Growth Mindset trainen geeft kinderen weer vertrouwen in hun eigen vermogen om te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Deze mindset is gedefinieerd na decennia lang onderzoek van Carol Dweck en haar team(Stanford University 2012) en is inmiddels een wereldbekend begrip.

Koning Giraf

Koning Giraf heeft het Growth Mindset concept verder uitgewerkt tot een praktisch toegankelijk programma waarmee leerkrachten direct aan de slag kunnen.

We zien al meer dan 2 jaar het positieve effect hiervan op scholen, peuterspeelzalen, instellingen en in ons eigen atelier. Mensen van alle leeftijden groeien uit hun angst voor iets nieuws en gaan steeds meer vertrouwen op hun eigen groeiproces!

Het programma

Onze prenten- en leesboeken, werkboek, lesbrieven, online Growth Mindset Tekenlessen groeipoel, posters, magazine, kleurplaten en liedjes zijn laagdrempelig, speels en liefdevol.

Samen vormen ze een integrale methode, passend in het huidige leersysteem, met voor iedere leeftijdsgroep een pakket. Ieder item kan echter ook los worden gebruikt.

Je kunt er zelf zo mee aan de slag. Thuis, op school en overal waar kinderen zijn.

Afbeeldingen

Koning Giraf Growth Mindset Tekenles

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...