Gelderland Arbeidswijs Draait Door! op donderdag 6 juni jl.

ProfielfotoKarin Horsten 13-06-2019
221 keer bekeken 0 reacties

Gelderland Arbeidswijs is een open innovatietraject van Provincie Gelderland met als doel vernieuwend ideeën uit de markt te halen die de kloof tussen leren en werken kunnen dichten. Vanaf 2016 hebben er drie mooie edities plaatsgevonden waarbij de beste ideeën een investeringsprijs hebben gewonnen en daarnaast begeleiding hebben ontvangen van idee naar praktijk.

Er zijn in drie jaar tijd ontzettend veel mooie ideeën opgehaald. In 2019 willen wij graag iets betekenen voor iedereen die in de eerste drie jaren betrokken is geweest bij Gelderland Arbeidswijs. Vandaar dat wij voor hen Gelderland Arbeidswijs Draait Door! organiseren. Een inspirerende middag op donderdag 6 juni waarbij zij aan workshops kunnen deelnemen, kunnen netwerken, meer informatie gaan krijgen over de vorderingen van de ideeën uit eerdere edities, en nog meer!

Graag stellen wij alvast de workshopleiders, de gastspreker, de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2018 en de dagvoorzitter voor:

Op 6 juni vond de bijeenkomst plaats in het inspirerende Koelhuis te Zutphen. Iedereen die betrokken is geweest vanaf de eerste editie Gelderland Arbeidswijs was uitgenodigd. Kijk verder voor het filmpje van Gelderland Arbeidswijs Draait Door!, door Redrum gemaakt.

 

 

 

 

 

Wij blikken terug op een mooie en ontspannen middag met workshops, inspirerende gastsprekers en tijd om elkaar weer te ontmoeten en te netwerken. Meer informatie over de achtergrond en motivatie van de sprekers kun je op deze pagina ook nog eens lezen.

Gelderland Arbeidswijs blijft in beweging. Wij houden je graag op de hoogte dus houd deze pagina in de gaten.

Afbeeldingen

Gelderland Arbeidswijs Draait Door! 6 juni 2019

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...