Dagvoorzitter - Tom Salemink

ProfielfotoKarin Horsten 17-04-2019
121 keer bekeken 0 reacties

Gelderland Arbeidswijs is een open innovatietraject van Provincie Gelderland met als doel vernieuwend ideeën uit de markt te halen die de kloof tussen leren en werken kunnen dichten. Vanaf 2016 hebben er drie mooie edities plaatsgevonden waarbij de beste ideeën een investeringsprijs hebben gewonnen en daarnaast begeleiding hebben ontvangen van idee naar praktijk.

Er zijn in drie jaar tijd ontzettend veel mooie ideeën opgehaald. In 2019 willen wij graag iets betekenen voor iedereen die in de eerste drie jaren betrokken is geweest bij Gelderland Arbeidswijs. Vandaar dat wij voor hen Gelderland Arbeidswijs Draait Door! organiseren. Een inspirerende middag op donderdag 6 juni waarbij zij aan workshops kunnen deelnemen, kunnen netwerken, meer informatie gaan krijgen over de vorderingen van de ideeën uit eerdere edities, en nog meer!

Graag stellen wij alvast de workshopleiders, de gastspreker, de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2018 en de dagvoorzitter voor:

Tom Salemink is ondernemer en eigenaar van het bedrijf Achterhoek Werkt. Met Achterhoek Werkt organiseert hij jaarlijks diverse inspirerende bijeenkomsten waaronder de Achterhoekse Talententuin. Daarmee is Achterhoek Werkt een echte verbinder van jonge Talenten met innovatieve werkgevers in de Achterhoek.

In 2017 won Tom met Apply de eerste prijs bij Gelderland Arbeidswijs. Apply verbindt werkzoekenden op basis van hun kernwaarden, persoonlijkheid en ambities met de bedrijfscultuur van organisaties. Naast het ondernemerschap verzorgt Tom af en toe het dag voorzitterschap van zakelijke bijeenkomsten in Gelderland en is hij creatief facilitator tijdens brainstormsessies. Privé is hij naast het trotse vader ook actief in de muziek en fotografeert hij graag.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...