Workshop Creatief denken & innoveren – Mignon Copray

ProfielfotoKarin Horsten 17-04-2019
182 keer bekeken 0 reacties

Gelderland Arbeidswijs is een open innovatietraject van Provincie Gelderland met als doel vernieuwend ideeën uit de markt te halen die de kloof tussen leren en werken kunnen dichten. Vanaf 2016 hebben er drie mooie edities plaatsgevonden waarbij de beste ideeën een investeringsprijs hebben gewonnen en daarnaast begeleiding hebben ontvangen van idee naar praktijk.

Er zijn in drie jaar tijd ontzettend veel mooie ideeën opgehaald. In 2019 willen wij graag iets betekenen voor iedereen die in de eerste drie jaren betrokken is geweest bij Gelderland Arbeidswijs. Vandaar dat wij voor hen Gelderland Arbeidswijs Draait Door! organiseren. Een inspirerende middag op donderdag 6 juni waarbij zij aan workshops kunnen deelnemen, kunnen netwerken, meer informatie gaan krijgen over de vorderingen van de ideeën uit eerdere edities, en nog meer!

Graag stellen wij alvast de workshopleiders, de gastspreker, de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2018 en de dagvoorzitter voor:

Laat je inspireren en kom ideeën verzinnen! Creatief denken gaat over het doorbreken van je vaste denkpatronen. Het kan helpen om iets anders te bekijken en andere oplossingen te verzinnen. Hoe zetten we de beroepen waar de jongeren voor moeten kiezen in de spotlight? Hoe zorgen we ervoor dat zij deze beroepen leuk gaan vinden?

Deze vragen staan centraal tijdens de workshop. Je krijgt een introductie hoe je out-of-the-box ideeën kan genereren. Met een groep ga je aan de slag met het verzinnen van ideeën. Je gaat ervaren hoe sterk je soms in vaste patronen denkt. En waarom dit je belemmert bij het verzinnen van ideeën. Je gaat weg met inspiratie en een aantal nieuwe inzichten.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...