Workshop De Startversneller; focus en verbinding met je project – Marleen van Boheemen

ProfielfotoKarin Horsten 17-04-2019
176 keer bekeken 1 reacties

Gelderland Arbeidswijs is een open innovatietraject van Provincie Gelderland met als doel vernieuwend ideeën uit de markt te halen die de kloof tussen leren en werken kunnen dichten. Vanaf 2016 hebben er drie mooie edities plaatsgevonden waarbij de beste ideeën een investeringsprijs hebben gewonnen en daarnaast begeleiding hebben ontvangen van idee naar praktijk.

Er zijn in drie jaar tijd ontzettend veel mooie ideeën opgehaald. In 2019 willen wij graag iets betekenen voor iedereen die in de eerste drie jaren betrokken is geweest bij Gelderland Arbeidswijs. Vandaar dat wij voor hen Gelderland Arbeidswijs Draait Door! organiseren. Een inspirerende middag op donderdag 6 juni waarbij zij aan workshops kunnen deelnemen, kunnen netwerken, meer informatie gaan krijgen over de vorderingen van de ideeën uit eerdere edities, en nog meer!

Graag stellen wij alvast de workshopleiders, de gastspreker, de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2018 en de dagvoorzitter voor:

Gelderland Arbeidswijs wil langdurige oplossingen voor de arbeidsmarkt die langer succesvol zijn dan de projectperiode. Van u vraagt dit om een ondernemende houding aan te nemen.

De Startversneller (www.destartversneller.nl)  en De Groeiversneller (www.oostnl.nl/de-groeiversneller) zijn twee hulpmiddelen van de Provincie Gelderland en Oost NL waarmee we MKB-ers een stap verder brengen met hun bedrijf. In deze workshop gebruiken we twee technieken om ook uw activiteiten in een groeiversnelling te brengen. Kortom; een zeer actieve workshop! De workshop wordt verzorgd door Marleen van Boheemen van de provincie Gelderland. 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Linda Boone 26-05-19 om 14:21

Lijkt mij een erg interessante workshop!