Workshop Wat kan de provincie voor mij betekenen? - Irene Xiang en Armagan Onder

ProfielfotoKarin Horsten 17-04-2019
288 keer bekeken 0 reacties

Gelderland Arbeidswijs is een open innovatietraject van Provincie Gelderland met als doel vernieuwend ideeën uit de markt te halen die de kloof tussen leren en werken kunnen dichten. Vanaf 2016 hebben er drie mooie edities plaatsgevonden waarbij de beste ideeën een investeringsprijs hebben gewonnen en daarnaast begeleiding hebben ontvangen van idee naar praktijk.

Er zijn in drie jaar tijd ontzettend veel mooie ideeën opgehaald. In 2019 willen wij graag iets betekenen voor iedereen die in de eerste drie jaren betrokken is geweest bij Gelderland Arbeidswijs. Vandaar dat wij voor hen Gelderland Arbeidswijs Draait Door! organiseren. Een inspirerende middag op donderdag 6 juni waarbij zij aan workshops kunnen deelnemen, kunnen netwerken, meer informatie gaan krijgen over de vorderingen van de ideeën uit eerdere edities, en nog meer!

Graag stellen wij alvast de workshopleiders, de gastspreker, de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2018 en de dagvoorzitter voor:

Eén van de instrumenten die vanuit Onderwijs en Arbeidsmarkt wordt ingezet is Gelderland Arbeidswijs. Met ons team zijn we op vele manieren aan de slag om de kloof tussen werken en leren kleiner te maken.

Hoe kunnen we jou aanvullend ondersteunen bij het verder ontwikkelen van nieuwe onderwijs- en arbeidsmarktconcepten? Onze inzet is om te verbinden en te versterken! Irene en Armagan informeren jullie graag en gaan de dialoog aan.

Armagan Onder

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...