ActueelGelderse Onderwijs en Arbeidsmarkt Link

Online experttafel: Global Goals Monitor (digitaal via zoom)

46 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-01-2021 om 15:00

Einde

12-01-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Global Goals Monitor is een Nederlands initiatief dat bedrijven en organisaties helpt hun duurzaamheidsagenda te implementeren in het organisatiebeleid.

Deelname aan de Experttafel is gratis.
Aanmelden via deze link voor 10 januari. Vol = vol!

De tool linkt de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ambities van het bedrijf aan de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) die zijn opgesteld door de Verenigde Naties en ondertekend door alle landen in de wereld.

Zeker nu is het van belang dat organisaties hiermee aan de slag gaan, willen we duurzaam uit de corona crises komen. Ook in regio Foodvalley gaan we hiermee aan de slag voor en met MKB en hun ketenpartners. De Global Goals Monitor is een digitale tool waar men door self-assesment kan laten zien waar het bedrijf staat in het kader van MVO en de SDG’s. Een ondernemer kan zich ook op de SDG’s laten certificeren, zodat een onafhankelijk ‘license to operate’ getoond kan worden aan ketenpartners.

André Visser, initiatiefnemer van de Global Goals Monitor, vertelt tijdens deze Experttafel hoe ondernemers met de Global Goals Monitor aan de slag kunnen en wat het traject inhoudt. Daarnaast delen twee ondernemers uit de regio hun ervaring met de Global Goals Monitor. Mondial Movers deelt hun ervaring met het Keurmerk Sociale Onderneming. Roldo Rent is partner met Mondial Movers om zo hun belangen in de keten te borgen. Ook Roldo Rent is Keurmerkhouder bij KSO. Roldo Rent verhuurt boxen en rollende containers voor de verhuiswereld en in zorglogistiek in geheel Europa met vestigingen in Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland.

Heb jij als ondernemer ook de ambitie om je duurzaamheidsagenda te implementeren in je organisatiebeleid? Meld je dan aan voor deze Experttafel!  

Programma

15.00 uur Digitaal ontvangst door innovatiemakelaar Sina Salim
15.05 uur Introductie Global Goals Monitor door André Visser (Keurmerk Sociale Onderneming)
15.30 uur Traject Mondial Movers door directeur Marcel de Waal
15.45 uur Traject Roldo Rent door directeur Gerard Geijtenbeek
16:00 uur Interactieve sessie: jouw vragen over de Global Goals Monitor
16.30 uur Afsluiting

0  reacties

Cookie-instellingen