Outdoor Techniekonderwijs

ProfielfotoKarin Horsten 23-10-2017
588 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina tref je voorbeelden aan van grote en kleine Onderwijs en Arbeidsmarkt projecten in Gelderland. Sommigen zijn afgerond, anderen zijn net uit de startblokken. Alle initiatieven zijn erop gericht het verschil tussen vraag en aanbod op de Gelderse arbeidsmarkt kleiner te maken. De gekleurde icoontjes op de kaart geven aan tot welke categorie de projecten behoren, bijvoorbeeld techniek, zorg, grensoverschrijdend, food. Een druk op het icoontje en je vindt de informatie over het project waar je meer over wil weten.

Op het toekomstige Wereldplein van de Lanteerne staan Outdoor leren en techniek centraal. Er is ruimte om te spelen, te leren, te onderzoeken en te ontdekken.

 

 

 

Soort project

 

Regionale economie- Onderwijs- en arbeidsmarktbeleid

Projectnaam

Outdoor Techniekonderwijs

Projectlocatie

Basisschool De Lanteerne, Nijmegen

Projectomschrijving

Op het toekomstige Wereldplein van de Lanteerne staan Outdoor leren en techniek centraal. Er is ruimte om te spelen, te leren, te onderzoeken en te ontdekken. Onderwijs krijgt vorm door eigen leervragen, verwondering en nieuwsgierigheid. Vijf thema’s van Unesco: voedsel en gezondheid, energie, water en bouwen vormen de basis.

Betrokken partijen

Bureau Niche, HAN – Civil Society Lab, ROC, Technasium van het Mondial, stichting Conexus, Jeroen Charpentier, RCT Gelderland, Professionals uit het onderwijs en bedrijfsleven, Ondernemersgroep, Innovatienetwerk Talentontwikkeling Onderwijs.

De buurt en wijk.

Ouders, de coalitie van willing people.

Voortgang Project

Gestart: september 2017

Jaar van toekenning

September 2017 – september 2019

Zaaknummer

2017-008406

Contact

Naam: Hans Thissen , Kristel Arntz

Telefoon: 024-3734191

Email: directie@delanteerne.nl  kristel.arntz@delanteerne.nl

Afbeeldingen

Techniek

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...