Tech 4 Care and Cure

ProfielfotoKarin Horsten 10-04-2017
644 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina tref je voorbeelden aan van grote en kleine Onderwijs en Arbeidsmarkt projecten in Gelderland. Sommigen zijn afgerond, anderen zijn net uit de startblokken. Alle initiatieven zijn erop gericht het verschil tussen vraag en aanbod op de Gelderse arbeidsmarkt kleiner te maken. De gekleurde icoontjes op de kaart geven aan tot welke categorie de projecten behoren, bijvoorbeeld techniek, zorg, grensoverschrijdend, food. Een druk op het icoontje en je vindt de informatie over het project waar je meer over wil weten.

De samenwerking van Tech 4 Care & Cure is erop gericht dat studenten en zorgprofessionals ervaring krijgen met het gebruik van technologie in het onderwijs en de zorg.

Soort project

Zorgpact

Projectnaam

Tech 4 Care and Cure

Projectlocatie

Oude Kerkweg 100, Ede

Projectomschrijving

De samenwerking van Tech 4 Care & Cure is erop gericht dat studenten en zorgprofessionals ervaring krijgen met het gebruik van technologie in het onderwijs en de zorg. Beide moeten in staat zijn technologie in te zetten wanneer dat de kwaliteit van de zorg ten goede komt.

Tags

Zorgtechnologie, eHealth, domotica, beroepsonderwijs, EPD, Fieldlab, CHE, ROCA12, Opella, ZGV

Website link

www.che.nl

Betrokken partijen

Christelijke Hogeschool Ede, ROC A12, Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) en Opella

Voortgang Project

Lopend

Contactpersoon

Naam: Ludo Zwaan (Christelijke Hogeschool Ede)

E-mail: lmzwaan@che.nl

Afbeeldingen

Zorg

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...