Spruitgaaf

ProfielfotoKarin Horsten 10-04-2017
602 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina tref je voorbeelden aan van grote en kleine Onderwijs en Arbeidsmarkt projecten in Gelderland. Sommigen zijn afgerond, anderen zijn net uit de startblokken. Alle initiatieven zijn erop gericht het verschil tussen vraag en aanbod op de Gelderse arbeidsmarkt kleiner te maken. De gekleurde icoontjes op de kaart geven aan tot welke categorie de projecten behoren, bijvoorbeeld techniek, zorg, grensoverschrijdend, food. Een druk op het icoontje en je vindt de informatie over het project waar je meer over wil weten.

Bij dit project is het uitgangspunt dat mensen niet alleen hoeven opvoeden maar met professionals en andere ouders kennis, advies en contact delen.

Soort project

Zorgpact

Projectnaam

Spruitgaaf

Projectlocatie

Wijk Schuytgraaf te Arnhem en Gemeente Lingewaard: Huissen en Bemmel

Projectomschrijving

Dit project draait nu in Arnhem en is net gestart in Lingewaard. Het idee is dat mensen niet alleen hoeven opvoeden maar met professionals en andere ouders kennis, advies en contact delen. De doelgroep is iedereen die zwanger wil worden, (aanstaande) ouders en of hun kinderen tot vier jaar.

Tags

baby’s, peuters, zwangerschap, opvoeding, gezondheid, sociaal netwerk, zorg en opgroei informatie

Website link

http://www.spruitgaaf.nl/

Betrokken partijen

Artsen, kraamzorg, coaches, fysiotherapeuten, logopedisten, winkeliers, ondernemer, IKC (in Lingewaard, onderwijs), peuterspeelzalen waaronder:

Siza, Houtspel maatwerk, Kentalis, Dietistenpraktijk Vitasens, Mom in balance (sportprogramma), Say no more, Ontspannen-Uk, Haptonomie, De kleine Wereld SKAR, NannyQ, Yoga Overbetuwe, Kraamzorg Yuno, Verloskundige Praktijk Puur, Lactatiekundige Praktijk Puur, Storybook fotografie, Praktijk Relou, Fysio Dynamiek, Praktijk bij Brechtje, verloskundigen lingewaard, SWL, Rijnstad, Arts en zorg Schuytgraaf, logopedie poolman en smal, kraamzorg zuid-gelderland, preverbale logopedie, het kraamnest, kind en zorg, kinderopvang zonnekinderen, kid @ home, stichting wijkinzicht

Voortgang Project

Opstartfase / Lopend

Contactpersoon

Naam: Tineke Otter (Stichting Wijkinzicht)

E-mail: tineke@wijkinzicht.nl

Afbeeldingen

Zorg

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...