Connecting Walls, Meeting People

ProfielfotoKarin Horsten 29-03-2017
618 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina tref je voorbeelden aan van grote en kleine Onderwijs en Arbeidsmarkt projecten in Gelderland. Sommigen zijn afgerond, anderen zijn net uit de startblokken. Alle initiatieven zijn erop gericht het verschil tussen vraag en aanbod op de Gelderse arbeidsmarkt kleiner te maken. De gekleurde icoontjes op de kaart geven aan tot welke categorie de projecten behoren, bijvoorbeeld techniek, zorg, grensoverschrijdend, food. Een druk op het icoontje en je vindt de informatie over het project waar je meer over wil weten.

Connecting walls meeting people is een sociaal kunstproject om mensen in wijken te verbinden d.m.v. mozaïek. Kinderen en ouderen werken samen aan het kunstwerk samen met organisaties en bedrijven uit de wijk.

Soort project

Zorgpact

Projectnaam

Connecting Walls, Meeting People

Projectlocatie

Tuinmuren aan de Stadhouderstraat in de wijk Het Broek in Arnhem

Projectomschrijving

Connecting walls meeting people is een sociaal kunstproject om mensen in wijken te verbinden d.m.v. mozaïek. Kinderen en ouderen werken samen aan het kunstwerk samen met organisaties en bedrijven uit de wijk. De plek waar je opgroeit is volgens Gaby, de initiatiefnemer, je basis. Tijdens het project gaan kinderen in de wijk met een bioloog op onderzoek uit in hun wijk en daarna maken ze tekeningen. Op basis van deze tekeningen wordt een ontwerp voor een mozaïek in de wijk gemaakt. Die daarna samen met de kinderen en de verschillende groepen bewoners uit de wijk gerealiseerd wordt.

Tags

Onderwijs/Verbinden/Fieldlab/Eenzaamheid/Kwetsbare ouderen/Netwerk/Empowerment/Veiligheid /Leefomgeving/Kunst/ Natuur/Jeugd/ opgroeien / samen leven

Website link

http://connectingwalls.nl

https://www.facebook.com/connectingwalls

Betrokken partijen

Wijkbewoners, welzijnsorganisaties, basisscholen, een aannemer, de woningbouw

Voortgang Project

Eerste deel is al afgerond deel 2 is lopend.

Contactpersoon

Naam: Gaby Stoové

E-mail: maranti@xs4all.nl

Afbeeldingen

Zorg

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...