Goed Wonen met Dementie in de Gemeente Wijchen

ProfielfotoKarin Horsten 29-03-2017
616 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina tref je voorbeelden aan van grote en kleine Onderwijs en Arbeidsmarkt projecten in Gelderland. Sommigen zijn afgerond, anderen zijn net uit de startblokken. Alle initiatieven zijn erop gericht het verschil tussen vraag en aanbod op de Gelderse arbeidsmarkt kleiner te maken. De gekleurde icoontjes op de kaart geven aan tot welke categorie de projecten behoren, bijvoorbeeld techniek, zorg, grensoverschrijdend, food. Een druk op het icoontje en je vindt de informatie over het project waar je meer over wil weten.

De gemeente Wijchen streeft naar een gemeente waarin mensen met dementie en hun mantelzorgers zo lang mogelijk kunnen participeren in de lokale samenleving. Dat zij mee blijven tellen en mee blijven doen en dat zij de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om zo lang mogelijk veilig thuis kunnen blijven wonen.

Soort project

Zorgpact

Projectnaam

Goed Wonen met Dementie in de Gemeente Wijchen

Projectlocatie

Kasteellaan 22-24, 6602 DE Wijchen

Projectomschrijving

De gemeente Wijchen streeft naar een gemeente waarin mensen met dementie en hun mantelzorgers zo lang mogelijk kunnen participeren in de lokale samenleving. Dat zij mee blijven tellen en mee blijven doen en dat zij de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om zo lang mogelijk veilig thuis kunnen blijven wonen. Enerzijds door de aandacht voor het omgaan met dementie te vergroten, anderzijds door het bevorderen van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun familie en mantelzorgers.

Tags

Dementie / Wonen met dementie / mantelzorg / bewegen en dementie / woningaanpassingen dementie

Website link

http://leidraadlangerzelfstandigwonen.nl/projecten/goed-wonen-met-dementie-in-wijchen/

Betrokken partijen

Inwoners, ondernemers, zorgaanbieders, welzijnsorganisaties, huisartsen, woningcorporaties, GGD Gelderland-Zuid, Spectrum , gemeente Wijchen en andere regiogemeenten.

Voortgang Project

Afgerond

Contactpersoon

Naam: Sylvia Lambrichs

E-mail: s.lambrichs@wijchen.nl

Afbeeldingen

Zorg

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...