De Groene Meesterproef

ProfielfotoKarin Horsten 17-01-2019
316 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina tref je voorbeelden aan van grote en kleine Onderwijs en Arbeidsmarkt projecten in Gelderland. Sommigen zijn afgerond, anderen zijn net uit de startblokken. Alle initiatieven zijn erop gericht het verschil tussen vraag en aanbod op de Gelderse arbeidsmarkt kleiner te maken. De gekleurde icoontjes op de kaart geven aan tot welke categorie de projecten behoren, bijvoorbeeld techniek, zorg, grensoverschrijdend, food. Een druk op het icoontje en je vindt de informatie over het project waar je meer over wil weten.

680 Leerlingen van 12 tot 14 jaar van diverse middelbare scholen in de regio Nijmegen ontdekken op 7 februari in De Lindenberg hun duurzame loopbaan door middel van presentaties, een quiz en interactieve workshops.

Soort project

Leerlingen ontdekken hun duurzame toekomst

Projectnaam

De Groene Meesterproef

Projectlocatie

Cultureel Centrum De Lindenberg in Nijmegen

Projectomschrijving

680 Leerlingen van 12 tot 14 jaar van diverse    middelbare scholen in de regio Nijmegen ontdekken op 7 februari in De Lindenberg hun duurzame loopbaan door middel van presentaties, een quiz en interactieve workshops. Overall presentatie is in handen van Pascal Tan.

In de ochtend sluit vlogger en singer songwriter Teske de Schepper het programma af. In de middag is dat de bekende vlogger Dylan Haegens.

programma

Betrokken partijen

Provincie Gelderland, Gemeente Nijmegen, Green Cross Nederland, De Bastei

Voortgang Project

 

Jaar van toekenning

2018

Zaaknummer

2018-013318

Contact

Naam: Loes van Wersch
Telefoon: 06-50634321
Email: L.van.wersch@nijmegen.nl

Afbeeldingen

Matching

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...