LONKT

ProfielfotoKarin Horsten 20-11-2018
602 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina tref je voorbeelden aan van grote en kleine Onderwijs en Arbeidsmarkt projecten in Gelderland. Sommigen zijn afgerond, anderen zijn net uit de startblokken. Alle initiatieven zijn erop gericht het verschil tussen vraag en aanbod op de Gelderse arbeidsmarkt kleiner te maken. De gekleurde icoontjes op de kaart geven aan tot welke categorie de projecten behoren, bijvoorbeeld techniek, zorg, grensoverschrijdend, food. Een druk op het icoontje en je vindt de informatie over het project waar je meer over wil weten.

Lokaal Ondernemend Naar een Krachtige Toekomst

Soort project

 

Versterken ondernemerschap en
versterken lokale verbinding tussen (Z)ZP en MKB

Projectnaam

LONKT
Lokaal Ondernemend Naar een Krachtige Toekomst

Projectlocatie

Apeldoorn

Projectomschrijving

LONKT focust zich op het versterken van de ondernemersvaardigheden en de lokale verbinding tussen de (Z)ZP’er en het MKB. Bedrijfsleven, ondernemersnetwerken en onderwijs werken hiertoe zes werkpakketten uit met als doel om -met ondersteuning van de overheid- de beroepsbevolking en het bedrijfsleven voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst. De start van LONKT is in Apeldoorn. LONKT beoogt gelijksoortige samenwerkingsverbanden in Gelderland te realiseren.

Website link

www.apeldoornsbusinesscollectief.nl

T.z.t. www.lonkt.nl

Tags

#Ondernemerschap #ZZP #ZP #MKB #Arbeidsmarkt van de toekomst #Matching lokale vraag en aanbod #netwerken #verbinding #samenwerken

Betrokken partijen

Apeldoorns Business Collectief, Owens Corning Apeldoorn, softwarehuis Certigon, VNO-NCW Midden, Hogeschool Wittenborg Hogeschool en ROC Aventus

Voortgang Project

Doorloop t/m 2021

Jaar van toekenning

2017

Zaaknummer

2017-012817

Contact

Naam: Trix Schipper-Hop (projectleider LONKT)
Telefoon: 06-10252103
Email: trix.schipper@tripleforce.nl

Afbeeldingen

Matching

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...