Talent in de Keuken

ProfielfotoKarin Horsten 23-04-2018
779 keer bekeken 0 reacties

Op deze pagina tref je voorbeelden aan van grote en kleine Onderwijs en Arbeidsmarkt projecten in Gelderland. Sommigen zijn afgerond, anderen zijn net uit de startblokken. Alle initiatieven zijn erop gericht het verschil tussen vraag en aanbod op de Gelderse arbeidsmarkt kleiner te maken. De gekleurde icoontjes op de kaart geven aan tot welke categorie de projecten behoren, bijvoorbeeld techniek, zorg, grensoverschrijdend, food. Een druk op het icoontje en je vindt de informatie over het project waar je meer over wil weten.

Talent in de Keuken is gericht op zij-stromers die zich om willen scholen tot basis kok mbo 2. Het project bestaat uit een voorschakeltraject waarin kandidaten door een proefplaatsing en workshops basiskennis en vaardigheden opdoen.

Soort project

Leerwerktraject

Projectnaam

Talent in de Keuken

Projectlocatie

Rijk van Nijmegen

Projectomschrijving

Talent in de Keuken is gericht op zij-stromers  die  zich om willen scholen tot basis kok mbo 2. Het project bestaat uit een voorschakeltraject waarin kandidaten door een proefplaatsing en workshops basiskennis en vaardigheden opdoen.  Daarna starten ze in een versnelde eenjarige BBL opleiding met een betaalde leerwerkplek in de Horeca.  Door de aanwezigheid van een coach  gedurende het gehele traject worden obstakels weggenomen en kwaliteit gewaarborgd. 

Betrokken partijen

Leerwerkloket Rijk van Nijmegen, UWV Werkbedrijf, Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, SBB  en ROC Nijmegen

Voortgang Project

Er zijn voldoende kandidaten geworven die nu gematched worden met de werkgevers.

Jaar van toekenning

2018

Zaaknummer

2017-017951

Contact

Naam: Jan-Willem Brandt

Telefoon:06-46854204

Email:jan-willem.brandt@lerenenwerken.nl

Afbeeldingen

Overig

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...