Uitslag poll: als ik me ga omscholen wil ik in de richting van...

30-04-2021
27 keer bekeken 0 reacties

Praat mee over het onderwijs en de arbeidsmarkt! Plaats hier jouw artikel of reactie.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"216182"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"10000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Onze tweede poll op dit platform (we proberen eens wat) maakte een over-wel-di-gen-de reactie los van wel 14 stemmen. Kunnen we daar conclusies uit trekken? Wij wel hoor! Korrel zout los verkrijgbaar ;-)

Omscholing en kansberoepen: hot topics, zeker in coronatijd. Zeker in de zorg, techniek en het onderwijs staan ze te springen om nieuwe enthousiastelingen en beroepsgekken. Wij vroegen ons af voor welke sector jij zou gaan wanneer je een carri√®reswitch overweegt. Op de eerste plek; het onderwijs! Het docentschap heeft behoorlijke aantrekkingskracht. Fijn, want de lerarentekorten in Gelderland lopen de komende jaren verder op. (meer weten? Lees deze blog over het tekort en wat de provincie gaat doen om te helpen en volg Gelderland Arbeidswijs, ons open innovatietraject waarin wordt gewerkt aan vernieuwende oplossingen.) Techniek en zorg volgden op de tweede en derde plek. 

Voor wie nu denkt: ik zou anders hebben gekozen! De poll is dicht maar laat het ons weten door hieronder te reageren. 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen