Dit is jullie mening

29-03-2021
56 keer bekeken 0 reacties

Praat mee over het onderwijs en de arbeidsmarkt! Plaats hier jouw artikel of reactie.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"216182"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"10000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Op 1 maart jl. ging de eerste poll live. We vroegen naar jullie mening over welke vorm het best past bij het O&A evenement in september.

Een ruime meerderheid van de stemmers koos voor de optie live.

Daarna volgde een hybride vorm en als laatste een digitale variant.

We kunnen helaas niet voorspellen wat er in september weer mogelijk is. Wat we wel weten, is dat de organisatie van het evenement bezig is met de voorbereidingen om weer een gevarieerd programma voor de donderdag na Prinsjesdag samen te stellen.  

We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Volgende week verschijnt de nieuwe poll. Houd deze pagina dus in de gaten.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen