Terugblik: Landstede MBO wint Studenten Award Veluwse Innovatieprijs

12-01-2021
142 keer bekeken 0 reacties

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Team Aesthetics van Landstede MBO in Harderwijk sleepte met hun concept Vriendenhofje zowel de hoofdprijs van de landelijke SMARTCirculair ontwerpchallenge als de Studenten Award van het Noord-Veluwse Innovatiehuis in de wacht. Bijzonder: naast innovatie staat verbinding tussen jong en oud centraal.

Vriendenhofje

Voor de SMARTCirculair Challenge ontwikkelde Team Aesthetics voor een opdrachtgever in Roosendaal een nieuw concept met modulaire woningen voor ouderen én starters. Naast 17 circulaire wooneenheden werd in het plan de oude boerderij op het erf omgebouwd tot gemeenschappelijke ruimte met kook-, eet en wasgelegenheid. Daarmee wordt actief ruimte voor ontmoeting en verbinding gecreërd tussen jong en oud.

Team Easthetics overtuigde met hun idee en pitch niet alleen de jury van de SMARTCirculair Challenge, maar ook die van de Veluwse Innovatieprijs.

Leren in 'de echte wereld'

Het hele proces was een ontzettend leerzame ervaring, aldus team captain Kaylee Ter Maten, omdat het een echte opdracht in de echte wereld was met alles wat daarbij komt kijken.

Lees meer op: https://www.landstedembo.nl/nieuws/spraakmakend-ontwerp-vriendenhofje-wint-meerdere-prijzen/

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen