Vrouwen in de techniek en ICT - een kansrijke toekomst!

21-12-2020
97 keer bekeken 0 reacties

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Een thema dat extra aandacht en actie nodig heeft, omdat de vraag naar technici en ict-ers groot is en blijft. Het Platform Talent voor Technologie heeft daarom eenmalig een magazine uitgegeven over vrouwen in de techniek en ICT.

Laat je inspireren tot actie, door dit magazine met veel cijfers, verhalen en goede voorbeelden.

Met bijdragen van onder andere staatssecretaris Mona Keijzer, eurocommissaris Mariya Gabriel en Arjel Woudstra, directeur FME.

Bekijk hier het magazine

Op dinsdag 26 januari van 13.00 tot 14.30 uur trapt het PTvT het nieuwe jaar af met een webinar over het thema "vrouwen en meiden in de technologie en ICT."

Nina Terpstra van het PTvT neemt je op een interactieve manier mee in de laatste cijfers over vrouwen en meiden in de technologie en ICT. Hoeveel jongens en hoeveel meisjes kiezen op school voor een technisch profiel? En lukt het om deze vrouwen te behouden binnen de technische sector? Verder wordt er een kleine internationale vergelijking gedaan: hoe scoort Nederland ten opzichte van andere Europese landen?
Tenslotte komen praktijkvoorbeelden uit het onderwijs en het bedrijfsleven aan bod.

Meld je hier aan voor de webinar.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen