Gezocht: stageplaatsen Handhaver Toezicht en Veiligheid

12-11-2020
205 keer bekeken 0 reacties

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

SBB vraagt je hulp: studenten voor de opleiding handhaver toezicht en veiligheid hebben op dit moment moeite om een stageplaats te vinden. Zonder stage geen diploma, dus geen gekwalificeerde werknemer en nieuwe handhaver. Juist nu zijn goed geschoolde BOA’s en handhavers hard nodig.

Helpen als je al erkend leerbedrijf bent

Bent u al erkend leerbedrijf voor de opleiding handhaver toezicht en veiligheid, maar leidt u niet op? Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) doet mede namens alle MBO-scholen een dringend beroep op uw betrokkenheid bij deze studenten.

Bent u bereid om een student een stageplaats of leerbaan aan te bieden, klik dan hier om de mogelijkheden aan te geven. Ook als u dit niet wilt, kunt u dat via het formulier aangeven.

Helpen als je nog geen erkend leerbedrijf bent

Is uw organisatie nog niet erkend voor deze opleiding en heeft u wel BOA’s in dienst? Ga naar de pagina Leerbedrijf worden en vraag (kosteloos) een erkenning aan.

Hulp nodig bij uw aanvraag? Stuur dan een bericht aan de servicedesk van SBB. Bekijk via de link voorwaarden-voor-erkenning voor de precieze voorwaarden en eventuele sectorale aanvullingen het reglement erkenning leerbedrijven SBB. Uw adviseur praktijkleren die de erkenningsaanvraag beoordeelt denkt graag met u mee over mogelijkheden om de student een goede praktijkopleiding te bieden.

Meer informatie

Wilt u meer weten of met een SBB adviseur van gedachten wisselen over andere stagemogelijkheden binnen uw organisatie, stuur dan een mail naar m.vanpoelvoorde@s-bb.nl. Een van de adviseurs praktijkleren zal dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite en hopelijk lukt het ons gezamenlijk om alle stagiaires een plaats te geven!

 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen