Doe je ook mee met Gelderland Arbeidswijs?

September 14, 2020
118 keer bekeken 0 comments

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Wil jij helpen een maatschappelijk vraagstuk aan te pakken én je eigen innovatiekracht ontdekken? Geef je dan op voor Gelderland Arbeidswijs! Onder begeleiding van professionele coaches gaan we het bètadocententekort te lijf. Geen kennis of ervaring? Juist dan zoeken we jou! Doe je mee?

Gedeelde oplossing

Er zijn allerlei soorten maatschappelijke vraagstukken. Uitdagingen waar we ons allemaal op één of andere manier mee geconfronteerd zien. Hoe mooi zou het dan zijn als we ons ook samen richten op het oplossen daarvan? Samen weten we immers veel meer dan alleen... Dat is wat we doen met Gelderland Arbeidswijs.

Docententekort

Dit jaar buigen we ons over het tekort aan bètadocenten. Zonder deze docenten kan technisch talent niet worden opgeleid. En daardoor wordt het tekort aan deze talenten nog groter. Gevolg: het duurt langer om bijvoorbeeld te verduurzamen of te bouwen. Tijd voor actie dus!

Doe je mee?

Ben je enthousiast, voel je je betrokken, wil je helpen? Perfect, dan zoeken we jou. Kennis of ervaring is niet belangrijk. Goede ideeën zitten immers overal! Gelderland Arbeidswijs biedt je professionele coaching om samen met een team van probleem tot idee en werkende oplossing te komen. Je leert innovatief te denken en handelen, wat je in je carrière telkens weer kan inzetten. Lees meer en meld je aan op www.gelderlandarbeidswijs.nl.

 

 

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings