Leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery geopend

February 20, 2020
100 keer bekeken 0 comments

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Maandag 17 februari openden burgemeester René Verhulst en kinderburgemeester Lisa van der Burgh van de gemeente Ede officieel TechnoDiscovery. In het leer- en ontdekcentrum kunnen leerlingen en docenten experimenteren met verschillende materialen en technieken. Dit wakkert interesse in techniek aan.

Met TechnoDiscovery stimuleren we op een innovatieve manier dat er meer kinderen kiezen voor het vak techniek. [...] Samen met leerlingen, docenten, ondernemers en overheid werken we in TechnoDiscovery aan de toekomst van regio FoodValley! -Pascal Aarts, voorzitter TechnoDiscovery

TechnoDiscovery is gevestigd in het Technova College op de Kenniscampus in Ede. Het biedt scholen de mogelijkheden om met behulp van moderne middelen zoals een VR-bril, 3D printer, lasercutter en drones met de kinderen op ontdekkingstocht te gaan. De zeven werelden van techniek in het kader van het vak wetenschap en technologie staan hierbij centraal.

In TechnoDiscovery wordt samengewerkt door verschillende onderwijsinstellingen, Knooppunt Techniek en het bedrijfsleven uit de regio FoodValley. Provincie Gelderland maakte TechnoDiscovery mede mogelijk met een subsidie uit de Onderwijs en Arbeidsmarktregeling. 

Meer weten?

Kijk dan eens op www.technodiscovery.nl of neem contact op via info@knooppunttechniek.nl.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings