Jasper Olthuis, een bekende in de techniekwereld

December 03, 2019
60 keer bekeken 0 comments

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Maandag 25 november jl. sprak wethouder Henk Wessel van de gemeente Elburg met Jasper Olthuis. Jasper is inmiddels een bekend persoon in de techniekwereld. Hij heeft meegedaan aan verschillende vakwedstrijden, waaronder het EK en WK voor installatietechniek, om zijn vaardigheden te laten zien.

Het is belangrijk dat we jongeren enthousiasmeren om voor techniek te kiezen. Daarom is Henk Wessel met Jasper in gesprek gegaan om hem te betrekken bij dit traject.
Samen met Jasper gaan we kijken hoe we hem als ‘Ambassadeur Techniek’ gaan inzetten bij verschillende activiteiten. Hierbij wordt ook de techniekverbinder Oswald Broeksema ingeschakeld. Samen jongeren enthousiast maken voor de technische beroepen. Dat hier een gebrek aan is ziet wethouder Henk Wessel ook tijdens de maandelijkse bedrijfsbezoeken. ‘Er is een grote vraag naar jongeren met een technische achtergrond die graag met hun ‘handen’ werken. Een mooie uitdaging voor ons als gemeente, samen met betrokken partners en Jasper als ambassadeur, om de jongeren te enthousiasmeren om voor techniek te kiezen, aldus Wessel.’

Bron: facebook Gemeente Elburg via Loemedia.nl

https://loemedia.nl/jasper-olthuis-een-bekende-in-de-techniekwereld/

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings