Boost pioniers Sociale Innovatie

September 20, 2019
578 keer bekeken 0 comments

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Donderdag 19 september jl. reikte gedeputeerde Peter Kerris drie certificaten uit aan de Boost Pioniers voor Sociale Innovatie.

Wat is sociale innovatie?

Het investeren in menselijk kapitaal, zodat werknemer én werkgever klaar zijn voor de het werk van nu en morgen. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een leercultuur, waabij doorlopend ruimte en aandacht is voor verandering en ontwikkeling. Door betrokkenheid van het personeel te omarmen kan technologische en strategische innovatie sneller worden toegepast. Dat versterkt de concurrentiepositie van Gelderse bedrijven op twee vlakken: technisch en maatschappelijk.

Wat is een Boost pionier?

Boost pioniers zijn Smart Industry-ondernemers die sociale innovatie in hun organisatie toepassen en/of doorontwikkelen.  Bedrijven als AKOS, AWL, Hittech Bihca, Van Raam en Luminis zijn zulke pioniers. Zij zijn de motor van ons project, want zij maken andere bedrijven bewust van het belang van sociale innovatie: zo doen wij het, dit zijn de voordelen, leer van onze ontdekkingstocht en successen. Ondernemers en managers leren immers het liefst én het best van collega’s die aan vergelijkbare opgaven werken. Zo activeren we bewustwording bij andere MKB-ers en stimuleren het van elkaar leren.

Leren van de pioniers

Neem contact op met Armagan Önder via a.onder@gelderland.nl. Zij kan je in contact brengen met de pioniers.  

Ben of ken jij een pionier in sociale innovatie?

Tot nu toe kregen vijf bedrijven al een boost pionier-certificaat. In totaal benoemen we dit jaar tien voorbeelden van sociale innovatie. Ben of ken jij een pionier? Laat het ons weten, en misschien wordt dat de volgende pionier! 

1. Van Raam, Varsseveld – Fabrikant van aangepaste fietsen

2. Hittech Bihca Winterswijk - Producent van hoogwaardige precisiedelen

3. AKOS Apeldoorn - Ingenieursbureau

4. AWL Techniek Harderwijk - Techniek

5. Luminis BV Arnhem – Software Technologie Bedrijf

6. Word jij de volgende Boost Pionier Sociale Innovatie?  

7.

8.

9.

10.

Meer informatie

Meer informatie over de regeling sociale innovatie vindt u hier. (looptijd tot 31-12-2019)

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...