Coming soon: HONK1, pop-up store voor (energie)techniek

July 11, 2019
938 keer bekeken 0 comments

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Gelderland wil energieneutraal zijn in 2050. Een enorme uitdaging, waar veel technische vakmensen voor nodig zijn. En daar hebben we er te weinig van. HONK1 brengt werkgevers en onverwacht talent voor de energietransitie bij elkaar. Dit najaar loop je zo even binnen in de pop-up store!

HONK1: voor iedereen die interesse heeft in een baan in de (energie)techniek!

In de HONK1 pop-up store scouten ervaren vakmensen bezoekers met aanleg of talent voor techniek. Je loopt zo even binnen in de winkel, dus iedereen kan makkelijk ontdekken of werken in de techniek iets voor hem of haar is. Door de scouts zorgt HONK1 voor meer én betere matches tussen werkgever en werknemer (in de dop). Zo doen we op een vernieuwende manier iets aan de tekorten in de techniek.  

Iedereen is welkom

HONK1 is dé plek waar werkgevers, werkzoekenden, opleiders en overheid bij elkaar komen om de match voor de technische arbeidsmarkt te maken. Bezoekers krijgen alle ruimte om te ontdekken wat werken in de (energie-)techniek inhoudt. Ze kunnen in de pop-up store systemen en materialen uitproberen, met scouts in gesprek gaan over hun mogelijkheden en zo ontdekken waar ze goed in zijn. Vanuit die ontdekking gaan we op zoek naar een passende match met werkgever en/of (vervolg)opleiding.

Iedereen is welkom bij HONK1; het maakt niet uit of je beschikt over de juiste papieren, wel of geen (vaste) baan hebt. Het belangrijkste is dat iemand benieuwd is of hij/zij de (over)stap kan en wil maken. De rest volgt daarna vanzelf.

Praktische informatie

Start Begin september 2019
Locatie Koningsstraat 75 in Arnhem

openingstijden  woensdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur

De pop-up stores zijn één maand geopend. HONK1 opent in Arnhem (september), Apeldoorn (oktober) en regio FoodValley (november)

Meer informatie & social media

Website www.deparelscompagnie.nl/honk1
LinkedIn Honk1
Twitter @Honk__1
Instagram honk1_

 

Honkballer zet voet op eerste honk en is nu in het spel

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...