'De verANDERing ben jij!'

July 01, 2019
401 keer bekeken 0 comments

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Het programma van het Onderwijs en Arbeidsmarkt jaarevenement is bekend! Laat je op donderdag 19 september inspireren door o.a. trendwatcher Ruud Veltenaar, verschillende interactieve workshops en gedeputeerde Werken en Wonen Peter Kerris. Er zijn nog plaatsen, dus meld je snel aan!

Locatie: Congrescentrum De Reehorst - Bennekomseweg 24 in Ede

Ieder jaar organiseren we de derde donderdag van september een Onderwijs en Arbeidsmarkt evenement!

Dit jaar is het thema: De verANDERing ben jij! Een evenement dat voor en door partners in verschillende sessies wordt vormgegeven.

Wat kun je verwachten?

We streven naar voldoende beschikbaar talent, stimuleren een wendbare arbeidsmarkt en zetten in op een inclusieve arbeidsmarkt. Je wordt gedurende de dag meegenomen in een divers samengesteld programma, waarbij o.a. een schets van de toekomst en best practises. Het delen van leerervaringen en wat het voor jouw inzet kan betekenen, ontbreekt niet. Waar start jouw verANDERing? Met gedeputeerde Werken en Wonen Peter Kerris, en keynotes van Ruud Veltenaar (trendwatcher) en Wouter Hart (bekend van zijn boek "Verdraaide Organisaties").

Bekijk het programma en meld je meteen aan op: https://www.gelderland.nl/Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-evenement-2019-De-verandering-ben-jij.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...