'De verANDERing ben jij!'

01-07-2019
260 keer bekeken 0 reacties

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Het programma van het Onderwijs en Arbeidsmarkt jaarevenement is bekend! Laat je op donderdag 19 september inspireren door o.a. trendwatcher Ruud Veltenaar, verschillende interactieve workshops en gedeputeerde Werken en Wonen Peter Kerris. Er zijn nog plaatsen, dus meld je snel aan!

Locatie: Congrescentrum De Reehorst - Bennekomseweg 24 in Ede

Ieder jaar organiseren we de derde donderdag van september een Onderwijs en Arbeidsmarkt evenement!

Dit jaar is het thema: De verANDERing ben jij! Een evenement dat voor en door partners in verschillende sessies wordt vormgegeven.

Wat kun je verwachten?

We streven naar voldoende beschikbaar talent, stimuleren een wendbare arbeidsmarkt en zetten in op een inclusieve arbeidsmarkt. Je wordt gedurende de dag meegenomen in een divers samengesteld programma, waarbij o.a. een schets van de toekomst en best practises. Het delen van leerervaringen en wat het voor jouw inzet kan betekenen, ontbreekt niet. Waar start jouw verANDERing? Met gedeputeerde Werken en Wonen Peter Kerris, en keynotes van Ruud Veltenaar (trendwatcher) en Wouter Hart (bekend van zijn boek "Verdraaide Organisaties").

Bekijk het programma en meld je meteen aan op: https://www.gelderland.nl/Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-evenement-2019-De-verandering-ben-jij.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...