Gelderse Sociale Innovatie pioniers

May 27, 2019
446 keer bekeken 0 comments

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Dinsdag 21 mei zijn twee Gelderse ondernemers benoemd als Boost-pioniers op het gebied van Sociale Innovatie. Van Raam en Hittech Bihca zijn de eerste twee van de tien pioniers die we als Provincie Gelderland gaan benoemen. 'Foto Vraag en Aanbod - Rolf Elling'.

Deze pioniers kunnen andere ondernemers stimuleren en informeren over sociale innovatie. Veel werkgevers doen al aan sociale innovatie, zonder dat ze dat beseffen. Sociale innovatie is niets meer en minder dan investeren in je mensen binnen je organisatie. Als je investeert in je mensen, zorg je er ook voor dat je organisatie beter functioneert. Onderzoek wijst uit dat er 4 soorten investeringen zijn die zullen leiden tot betere prestaties binnen je organisatie. Deze zijn: Flexibel organiseren, dynamisch managen, slimmer werken en co-creatie.

Gedurende de rest van het jaar zullen we nog meer ondernemers benoemen tot pioniers. Heb je interesse in sociale innovatie of ben jij ook een pionier, neem dan gerust contact op via een van onze accounthouders , stuur even een mail naar onderwijsenarbeidsmarkt@gelderland.nl of bevraag de eerste twee pioniers Van Raam Varsseveld / Hittech Bihca Winterswijk.

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings