Niet meedoen is geen optie

09-04-2019
559 keer bekeken 0 reacties

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

De provincie Gelderland heeft zich gecommitteerd aan de doelstelling om álle leerlingen in het primair onderwijs met wetenschap & technologie (W&T) in aanraking te brengen. Foto: techniekbeeldbank

Het Kenniscentrum Wetenschap en Techniek Gelderland (KWTG) zet zich als één van de acht landelijke regio’s hier ook voor in. Brigitte Willemsen van de provincie Gelderland en Sylvia Veltmaat CVB van scholengemeenschap DeBasisFluvius en lid van de KWTG-regiegroep vertellen over het belang van W&T in het primair onderwijs en de rol van de provincie Gelderland hierin.

Brigitte Willemsen vertelt: ‘Onderzoek heeft uitgewezen dat je bijna niet vroeg genoeg kunt beginnen met het interesseren van kinderen voor techniek. Al vanaf een jaar of 8 ontwikkelen ze een duidelijke voorkeur voor een richting. Het is heel belangrijk dat je er dus vroeg bij bent'. lees het hele artikel in de nieuwsbrief van Techniekpact

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...