Tech@doptie Hackathon 12 maart 2019

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

 

 

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}
 

Tijdens de week van Zorg en Welzijn 2019 organiseerde het practoraat Tech@doptie een hackathon voor zorgvragers, zorgprofessionals, studenten en docenten.

"Tijdens de week van Zorg & Welzijn, organiseerde het practoraat Tech@doptie een hackathon. Zorgvragers, zorgprofessionals, studenten en docenten (vanuit zorg, welzijn en techniek) gingen samen de uitdaging aan om oplossingen te bedenken voor echte praktijkproblemen.

We hebben genoten van een dag vol inspiratie, nieuwe verbindingen en uitgewerkte concepten. We hopen dat er gisteren (blijvende) verbindingen gelegd zijn tussen zorgvragers, zorgprofessionals, studenten en docenten. Wat een energie komt er vrij als je met elkaar samen gaat leren en experimenteren!" Aldus Sjors Groeneveld, practoraat Tech@doptie

Tip: bekijk het youtube filmpje voor een indruk van de dag en de website Tech@doptie voor informatie.

 

 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Een momentje...