Nieuwe ontwikkelingen Basiscijfers Jeugd SBB en UWV

ProfielfotoShosha Niesen 08-01-2019
123 keer bekeken 0 reacties

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) en UWV hebben nieuwe stappen gemaakt in de doorontwikkeling van de Basiscijfers Jeugd.

SBB en UWV hebben nieuwe stappen gemaakt in de doorontwikkeling van de Basiscijfers Jeugd. In 2018 zijn interviews gevoerd met stakeholders over het huidige dashboard en behoefte aan aanvullende informatie. De resultaten hiervan hebben geleid tot een aantal verbeteringen. Zo zijn cijfers op een lager aggregatieniveau en in bepaalde gevallen in absolute aantallen weergegeven (in plaats van procentueel).

Aanvullende kwalitatieve informatie is beschikbaar op de pagina van de Basiscijfers Jeugd. Het gaat om regionale schetsen en initiatieven en links naar andere (externe) bronnen. Dit is eerste instantie voor twee regio’s uitgewerkt, namelijk Noordoost-Brabant en Midden-Utrecht. Het gaat om een pilot: in 2019 wordt dit verder doorontwikkeld en uitgewerkt voor de andere arbeidsmarktregio’s.

De dashboards en de aanvullende informatie kunt u via deze link vinden: www.s-bb.nl/basiscijfers

Bron artikel: SBB en UWV

Bron foto: SBB

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...