GiveAgo winnaar Arbeidswijs 2018!

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

 

 

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}
 

GiveAgo van Etienne Lieben is de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2018. Met Gelderland Arbeidswijs zoekt de provincie nieuwe ideeën voor de arbeidsmarkt van morgen.

Van de 22 inzendingen bereikten er 5 de finale: GiveAgo, Codeclub Gelderland, BuitenGewoonWerk, Toegankelijk Internet voor Iedereen en Naar een Toekomstbestendig Retail. Zij ontvingen € 1.500,- om hun idee verder uit te werken.

Tijdens de finale verrasten de finalisten de jury met inspirerende pitches. GiveAgo wint de hoofdprijs van €10.000 en professionele begeleiding bij de doorontwikkeling van het idee door WiseUp Consultancy. De publieksprijs van €2.500,- gaat eveneens naar GiveAgo.

Wat GiveAgo inhoudt lees je hier

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Een momentje...