GiveAgo winnaar Arbeidswijs 2018!

ProfielfotoBrigitte Wunderink 17-12-2018
182 keer bekeken 0 reacties

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

GiveAgo van Etienne Lieben is de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2018. Met Gelderland Arbeidswijs zoekt de provincie nieuwe idee├źn voor de arbeidsmarkt van morgen.

Van de 22 inzendingen bereikten er 5 de finale: GiveAgo, Codeclub Gelderland, BuitenGewoonWerk, Toegankelijk Internet voor Iedereen en Naar een Toekomstbestendig Retail. Zij ontvingen € 1.500,- om hun idee verder uit te werken.

Tijdens de finale verrasten de finalisten de jury met inspirerende pitches. GiveAgo wint de hoofdprijs van €10.000 en professionele begeleiding bij de doorontwikkeling van het idee door WiseUp Consultancy. De publieksprijs van €2.500,- gaat eveneens naar GiveAgo.

Wat GiveAgo inhoudt lees je hier

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...