Lerende Euregio

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

 

 

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}
 

Vanuit onze kerntaak voor de regionale economie willen wij met partijen regie voeren op het vestigingsklimaat van bedrijven. Een nationaal en internationaal concurrerend vestigingsklimaat is bepalend voor de ontwikkelingen van bedrijven en dus voor de werkgelegenheid. Eén steeds belangrijker element van het vestgingsklimaat is de aanwezigheid van voldoende en juist gekwalificeerd personeel.

 

Lerende EUregio from Provincie Gelderland on Vimeo.

Kies choose captions voor de ondertiteling (rechts onder in het filmpje)

Wij zijn ervan overtuigd dat door samenwerking van bedrijven, onderwijsinstellingen, en gemeenten een extra impuls uitgaat naar de regionale werkgelegenheid. Het belang hiervan is groot, gelet op verschillen tussen vraag en aanbod op de op de arbeidsmarkt. 

 Dit alles doen we als provincie Gelderland vanuit een vrije rol: we hebben ten aanzien van onderwijs en arbeidsmarkt geen wettelijke taken of bevoegdheden. “We moeten niets en we kunnen veel!

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.