"Niet robots, maar gebrek aan kennis vormt straks de grootste bedreiging"

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Een optimale afstemming tussen werken en leren is essentieel voor een goed functionerende economie in Gelderland. De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

 

Raak geinspireerd of inspireer met een een mooi verhaal of artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}
 

Aldus Ernst-Jan Stigter van Microsoft Nederland in het FD

'In zelfredzaamheid en vindingrijkheid ligt de uitdaging van vandaag’, lees het hele artikel in het FD

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.