Film De Parels Compagnie, Talentscouting in de zorg

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Een optimale afstemming tussen werken en leren is essentieel voor een goed functionerende economie in Gelderland. De provincie Gelderland streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

 

Raak geinspireerd of inspireer met een een mooi verhaal of artikel. Registreer je eerst of login en klik op 'bijdrage toevoegen'.

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}
 

LEVEN LANG LEREN De overheid stimuleert volwassenen om te blijven leren. Dat is nodig om volwaardig te kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij. En ook om aan het werk te blijven op de snel veranderende arbeidsmarkt.

De overheid werkt hierbij samen met werkgevers, scholen, provincies, gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden.

Provincie Gelderland - Talentscouting in de Zorg from Provincie Gelderland on Vimeo.

Ook werkenden moeten zich blijven bijscholen. Om vooral lager opgeleiden en ouderen te stimuleren om te blijven leren, heeft het kabinet het voornemen een individuele leerrekening voor iedereen met een startkwalificatie te verstrekken.

De Parels Compagnie, Talentscouting in de zorg
In navolging van Talentscouting in techniek, is er nu ook Talentscouting in de zorg. De scouts gaan opzoek naar talent voor de zorg. Dit doen zij door niet alleen te kijken naar het CV, maar juist aanknopingspunten te zoeken en mensen te trainen. Ze zoeken de talenten in de Parels shops. Deze Parels shops vormen de plek waar talenten, scouts en werkgevers elkaar treffen. Ze zijn gelegen op strategische plekken waar veel mensen samen komen.

Zie ook: https://deparelscompagnie.nl/

Reageren

Twitter

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Brigitte Willemsen 20-06-18 om 9:10

Inspirerend filmpje Jaap en Roegina! Mooie resultaten door een prachtig concept. Toepasbaar in élke sector!