Film De Parels Compagnie, Talentscouting in de zorg

11-06-2018
1122 keer bekeken 1 reacties

Het onderwijs en de arbeidsmarkt is van ons allemaal! Plaats hier jouw artikel. Registreer je eerst of log in en klik op 'bijdrage toevoegen'.

LEVEN LANG LEREN De overheid stimuleert volwassenen om te blijven leren. Dat is nodig om volwaardig te kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij. En ook om aan het werk te blijven op de snel veranderende arbeidsmarkt.

De overheid werkt hierbij samen met werkgevers, scholen, provincies, gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden.

Provincie Gelderland - Talentscouting in de Zorg from Provincie Gelderland on Vimeo.

Ook werkenden moeten zich blijven bijscholen. Om vooral lager opgeleiden en ouderen te stimuleren om te blijven leren, heeft het kabinet het voornemen een individuele leerrekening voor iedereen met een startkwalificatie te verstrekken.

De Parels Compagnie, Talentscouting in de zorg
In navolging van Talentscouting in techniek, is er nu ook Talentscouting in de zorg. De scouts gaan opzoek naar talent voor de zorg. Dit doen zij door niet alleen te kijken naar het CV, maar juist aanknopingspunten te zoeken en mensen te trainen. Ze zoeken de talenten in de Parels shops. Deze Parels shops vormen de plek waar talenten, scouts en werkgevers elkaar treffen. Ze zijn gelegen op strategische plekken waar veel mensen samen komen.

Zie ook: https://deparelscompagnie.nl/

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Brigitte Willemsen 20-06-18 om 9:10

Inspirerend filmpje Jaap en Roegina! Mooie resultaten door een prachtig concept. Toepasbaar in élke sector!

Cookie-instellingen